Лагерът се провежда в село Стакевци, Западна Стара планина, на 230 км. от гр. София и 70 км. от гр. Видин. Настаняването се извършва в Туристически учебен център “Турлакия”. Центърът разполага с леглова база, столова за хранене, закрита зала за занимания, външен навес с барбекю, обширен двор с различни кътове за отдих, открита сцена и най-красивата гледка към Стара планина. Децата ще бъдат настанени в тройни стаи със санитарен възел на всеки 2 стаи. Момчетата и момичетата се настаняват отделно.

 

Предлагаме транспорт от София до село Стакевци и обратно, като ако пътуващите деца са 15 или повече, използваме лицензиран автобус. При по-малка група пътуваме с влак. Родителите ще бъдат уведомени до 20 дни преди датата на пътуване за вида на транспорта.

 

Всяка смяна се състои от максимум 36 деца, разделени в две групи по 18. С цел по-добра организация дневните занимания на двете групи ще се разминават, а вечерите децата ще прекарват заедно. Моля, обърнете внимание, че описаната по-горе програма ще се изпълни в тази последователност за една от двете групи. За другата група заниманията ще бъдат абсолютно същите, но с различна последователност. На разположение на децата 24 часа в денонощието е екип от 5-ма ръководители и медицинско лице.

 

Записването става при превеждане на капаро в размер на 150 лв. или цялата сума. При записването на своето дете попълвате Регистрационна форма и Договор за туристически пакет. Изпращаме Ви и списък с необходими принадлежности за лагера.