Допълнителна информация

 

Къде се провежда лагерът?

Лагерът се провежда в село Стакевци, Западна Стара планина, на 170 км. от гр. София и 70 км. от гр. Видин. Настаняването се извършва в комплекс “Чудно място Стакевци”. Комплексът разполага с леглова база, зала за хранене, закрита зала за занимания, външен навес с барбекю, обширен двор, открита сцена и най-красивата гледка към Стара планина. Децата ще бъдат настанени в тройни стаи (с две стандартни единични легла и едно разтегателно) със санитарен възел на всеки 2 стаи. Момчетата и момичетата се настаняват отделно. Храната се приготвя на място. Изхранването включва закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Повече информация и снимки от мястото за настаняване ще откриете тук: https://www.facebook.com/Stakevtsi

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Колко големи са групите? 

Всяка смяна се състои от максимум 36 деца, разделени в две групи по 18. С цел по-добра организация дневните занимания на двете групи се разминават, а вечерите децата прекарват заедно. Моля, обърнете внимание, че програмата ще се изпълни в описаната последователност за една от двете групи. За другата заниманията ще бъдат абсолютно същите, но с различна последователност.

А колко ръководители отговарят за децата?

На разположение на децата 24 часа в денонощието е екип от четирима ръководители и медицинско лице.

Как се осигурява безопасността на децата?

Комплексът е ограден от всички страни, а през нощта главните входове се заключват. Поставени са и камери за видеонаблюдение.

Разполагаме с медицински кабинет, оборудван с всичко необходимо за оказване на първа долекарска помощ. При нужда от  спешна помощ, тя се осгирурява от Спешна помощ гр. Белоградчик (на 18 км.).

Как е организиран транспортът до лагера?

В пакетната цена е включен транспорт от София до село Стакевци и обратно, като ако пътуващите деца са 14 или повече, използваме лицензиран микробус. При по-малка група пътуваме с влак. Ако сте от друг край на България или не желаете да се възползвате от организирания транспорт, приспадаме транспортните разходи.

Могат ли децата да използват мобилни телефони?

Досегашният ни опит показва, че е по-добре, когато мобилните телефони не са на постоянно разположение на децата. Затова моля, имайте предвид, че ако детето Ви носи телефон или смарт часовник със себе си, той ще остане на съхранение при нас. Децата ще получават телефоните/часовниците си веднъж на ден, между 19:15 и 20:00 ч. През останалото време ще имате постоянна връзка с ръководителите на групата. В интервалите между 09:15 – 10:00 ч. и 13:15 – 16:00 ч. е свободното ни време, в което също може да се чуете на служебните ни телефони. Важно е да знаете също, че в село Стакевци обхват имат само Vivacom и Yettel, а в базата ни няма Wi-Fi.

 

Ако имате други въпроси, на Ваше разположение сме на info@bononiatravel.com и 0878 105 705.

Още информация и снимки от нашите приключения ще откриете на Фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/DetskiLagerStakevtsi